smiruje i hladnom inzo antifungalna topičkom

Terapijski Klasa: Antimikotsko

Koristi za umiriti & Cool Inzo anti-gljivično

Kemijski Klasa: Imidazol

Neke od ovih preparata može biti dostupna bez recepta.

Pri odlučivanju da koristite lijekove, rizici od uzimanja lijeka se mora odvagnuti dobro što će učiniti. To je odluka vi i vaš liječnik će učiniti. Za ovaj lijek, sljedeće treba uzeti u obzir

Obavijestite svog liječnika ako ste ikada imali bilo kakve neobične ili alergijsku reakciju na ove lijekove ili bilo kojim drugim lijekovima. Isto tako obavijestite svog zdravstvenog radnika ako imate bilo koje druge vrste alergija, kao što je na hranu, boje, konzervansi, ili životinja. Za bezreceptnih proizvoda, pažljivo pročitajte etiketu ili uputstvo sastojaka.

Iako nema konkretne informacije uspoređuju korištenje tematska mikonazol u djece s upotrebu u drugim dobnim skupinama, ovaj lijek se ne očekuje da će izazvati različite nuspojave ili probleme u djece nego u odraslih.

Mnogi lijekovi nisu posebno proučavao u starijih ljudi. Dakle, to se ne može znati da li oni funkcioniraju na isti način na koji to rade u mlađih odraslih osoba. Iako nema konkretne informacije uspoređuju korištenje tematska mikonazol u starijih osoba s upotrebu u drugim dobnim skupinama, ovaj lijek se ne očekuje da će izazvati različite nuspojave ili problema u starijih ljudi nego u mlađih odraslih osoba.

Iako određeni lijekovi ne smiju se koristiti zajedno na sve, u drugim slučajevima dvije različite lijekovi mogu se koristiti zajedno, čak i ako se interakcija može dogoditi. U tim slučajevima, vaš liječnik svibanj želite promijeniti dozu ili mogu biti potrebne druge mjere opreza. Kada uzimate ovaj lijek, posebno je važno da svom liječniku znati ako uzimate bilo koji od lijekova navedenih u nastavku. Slijedeće interakcije su odabrani na temelju njihovog potencijalnog značaja i nisu nužno all-inclusive.

Prije Korištenje smiruje & Cool Inzo anti-gljivično

Koristeći ovaj lijek s bilo kojom od sljedećih lijekova obično se ne preporuča, ali može biti potrebna u nekim slučajevima. Ako su oba lijekove propisane zajedno, vaš liječnik može promijeniti dozu ili koliko često koristite jednu ili obje od lijekova.

Određeni lijekovi ne smiju se koristiti na ili oko vremena jesti hranu ili jesti određene vrste hrane, jer može doći do interakcije. Korištenje alkohola ili duhana s određenim lijekovima može uzrokovati interakcije da se dogodi. Porazgovarajte sa svojim liječnikom, korištenje lijeka s hranom, alkohola ili duhana.

Ovaj odjeljak sadrži informacije o pravilnom korištenju niza proizvoda koji sadrže mikonazol. To ne može biti specifičan za umiriti i Cool Inzo anti-gljivičnih. Molimo pročitajte pažljivo.

Držite ovaj lijek daleko od očiju.

Nanesite dovoljno mikonazol pokriti zahvaćeno područje i utrljajte nježno.

Kako koristiti oblik aerosola praška mikonazol

Kako koristiti oblik aerosola otopine od mikonazol

Kako koristiti oblik praška mikonazol

Kada se koristi mikonazol za liječenje određenih vrsta gljiva infekcija kože, neproziran preljev (hermetičan obloge, kao što su kuhinja plastičnom folijom) ne bi trebala biti primijenjena tijekom ovog lijeka. To bi moglo izazvati iritaciju kože. Ne primjenjivati ​​zatvorenu preljev preko ovog lijeka, osim ako ste usmjereni na to od svog liječnika.

Da bi se jasno svoj infekcije u potpunosti, dalje koristiti ovaj lijek za puno radno vrijeme liječenja, čak i ako vam se stanje poboljšalo. Ne propustite niti doze.

Doza ovog lijeka će biti drugačiji za različite pacijente. Slijedite liječničke naloge ili upute na etiketi. Sljedeće informacije uključuje samo prosječne doze ovog lijeka. Ako vaš doza je različita, nemojte ga mijenjati, osim ako vam liječnik ne kaže da to učinite.

Količina lijeka koji se uzme ovisi o snazi ​​i medicine. Isto tako, broj doza uzmete svaki dan, vrijeme dopušteno između doza i duljina vremena uzmete lijek ovise o medicinski problem za koji koristite lijek.

Ako propustite dozu ovog lijeka, primjenjuju se u najkraćem mogućem roku. Međutim, ako je uskoro vrijeme za sljedeću dozu, preskočite propuštenu dozu i vratite se na svoje redovno doziranje raspored.

Spremite lijek u zatvorenom spremniku na sobnoj temperaturi, dalje od izvora topline, vlage i svjetla. Čuvati od smrzavanja.

Čuvati spremnik na sobnoj temperaturi, daleko od topline i svjetla. Ne zamrzavati. Nemojte držati ovaj lijek unutar automobila gdje bi mogao biti izložen prekomjernoj vrućini ili hladnoći. Ne stvaraju rupe u posudi ili baciti u vatru, čak i ako je spremnik prazan.

Čuvati izvan dohvata djece.

Nemojte držati zastarjeli lijek ili lijek više nije potreban.

Ako vaš problem kože ne popravi u roku od 4 tjedna, ili ako se pogorša, provjerite sa svojim liječnikom.

Pravilna uporaba mikonazol

Zajedno sa svojim potrebnih učinaka, lijek može izazvati neke neželjene učinke. Iako nisu svi od tih nuspojava mogu se pojaviti, ako se ne javljaju oni svibanj trebate liječničku pomoć.

Provjerite sa svojim liječnikom što je prije moguće, ako bilo koji od sljedećih nuspojava

Ostale nuspojave koje nisu navedene mogu se javiti i kod nekih pacijenata. Ako primijetite bilo kakve druge posljedice, provjerite sa svojim liječnikom.

Dostupnost Rx / OTC Rx i / ili OTC

Trudnoća Kategorija N Nije klasificirano

CSA Raspored N Ni pod kontrolom droga

Mjere opreza za vrijeme uporabe smiruje & Cool Inzo anti-gljivično

Povijest Odobrenje povijest Kalendar droga na FDA

Vaginalni kvasac infekcije flukonazol, nistatin aktualna, klotrimazol aktualna, Diflucan, Acidophilus, mikonazol tematska

Kožni Kandidijaza nistatin aktualna, klotrimazol aktualna, ketokonazol aktualna, terbinafin, lamisil, mikonazol tematska

Tinea corporis klotrimazol aktualna, ketokonazol aktualna, terbinafin, Lotrisone, lamisil

Oralna drozd flukonazol, nistatin, klotrimazol, Diflucan, Acidophilus, mikonazol

Smiruje i Cool Inzo anti-gljivična nuspojave

mikonazol aktualna