sinecatechins lokalnu primjenu

Terapijski Klasa: keratolitički

Koristi za sinecatechins

sinecatechins je dostupna samo sa svojim liječnikom recept.

Pri odlučivanju da koristite lijekove, rizici od uzimanja lijeka se mora odvagnuti dobro što će učiniti. To je odluka vi i vaš liječnik će učiniti. Za sinecatechins, sljedeće treba uzeti u obzir

Obavijestite svog liječnika ako ste ikada imali bilo kakve neobične ili alergijsku reakciju na sinecatechins ili bilo koje druge lijekove. Isto tako obavijestite svog zdravstvenog radnika ako imate bilo koje druge vrste alergija, kao što je na hranu, boje, konzervansi, ili životinja. Za bezreceptnih proizvoda, pažljivo pročitajte etiketu ili uputstvo sastojaka.

Odgovarajuće studije nisu provedena na odnos dobi na učinke sinecatechins u pedijatrijskoj populaciji. Sigurnost i učinkovitost nisu utvrđene.

Nedovoljno informacija je dostupno na odnos dobi na učinke sinecatechins gerijatrijskih bolesnika. To ne može biti poznat jesu li oni funkcioniraju na isti način na koji to rade u mlađih odraslih osoba, ili ako oni uzrokuju različite nuspojave ili problema u starijih ljudi.

Nema odgovarajućih studija u žena za određivanje rizika za dojenče prilikom korištenja ovog lijeka tijekom dojenja. Vaganje potencijalne koristi protiv potencijalnih rizika prije uzimanja ovog lijeka tijekom dojenja.

Iako određeni lijekovi ne smiju se koristiti zajedno na sve, u drugim slučajevima dvije različite lijekovi mogu se koristiti zajedno, čak i ako se interakcija može dogoditi. U tim slučajevima, vaš liječnik svibanj želite promijeniti dozu ili mogu biti potrebne druge mjere opreza. Recite svom liječniku ako uzimate bilo koji drugi recept ili neprepisan (over-the-counter [OTC]) medicine.

Prije Korištenje sinecatechins

Određeni lijekovi ne smiju se koristiti na ili oko vremena jesti hranu ili jesti određene vrste hrane, jer može doći do interakcije. Korištenje alkohola ili duhana s određenim lijekovima može uzrokovati interakcije da se dogodi. Porazgovarajte sa svojim liječnikom, korištenje lijeka s hranom, alkohola ili duhana.

Prisutnost drugih medicinskih problema mogu utjecati na korištenje sinecatechins. Provjerite jeste li reći svom liječniku ako imate bilo kakve druge zdravstvene probleme, osobito

Koristite lijek samo prema uputama liječnika. Nemojte koristiti više od toga, nemojte ga koristiti češće, i nemojte ga koristiti duže od usmjerena.

Perite ruke sapunom i vodom prije i nakon upotrebe sinecatechins.

sinecatechins je za uporabu na samo kožu. Nemojte ga dobiti u oči, nos, usta, vagine ili anusa. Ne koristiti na otvorenim ranama ili na područjima kože koja imaju posjekotine ili ogrebotine. Ako to ne doći na ta područja, isperite odmah.

Ne koristite sinecatechins na molovima, madeže, ili bilo koje druge bradavice dok ga ne razgovarati sa svojim liječnikom.

Žene koje koriste tampone treba umetnuti tampon prvo prije nanošenja mast. Ako je tampon treba mijenjati dok se mast na koži, izbjeći mast u vaginu.

Muškarci koji nisu obrezani i liječenje genitalne bradavice ispod prepucija treba povući kožicu i očistiti područje dnevno.

Ne isprati mast iz tretiranog područja prije nego što vrijede sljedeću dozu. Kada oprati područje liječenja ili se kupati, nanesite mast nakon toga.

Nemojte pokrivati ​​tretirano područje s povez, osim ako vam je liječnik rekao. Možda nosite komotnu donje rublje nakon primjene sinecatechins.

Nastavite koristiti sinecatechins dok svi bradavice uklonjena. No, da ne bi trebali koristiti sinecatechins dulje od 16 tjedana.

Doza sinecatechins će biti drugačiji za različite pacijente. Slijedite liječničke naloge ili upute na etiketi. Sljedeće informacije uključuje samo prosječne doze sinecatechins. Ako vaš doza je različita, nemojte ga mijenjati, osim ako vam liječnik ne kaže da to učinite.

Količina lijeka koji se uzme ovisi o snazi ​​i medicine. Isto tako, broj doza uzmete svaki dan, vrijeme dopušteno između doza i duljina vremena uzmete lijek ovise o medicinski problem za koji koristite lijek.

Ako propustite dozu sinecatechins, primjenjuju se u najkraćem mogućem roku. Međutim, ako je uskoro vrijeme za sljedeću dozu, preskočite propuštenu dozu i vratite se na svoje redovno doziranje raspored.

Čuvati u hladnjaku. Ne zamrzavati.

Spremite lijek u zatvorenom spremniku na sobnoj temperaturi, dalje od izvora topline, vlage i svjetla. Čuvati od smrzavanja.

Pitajte svog liječnikom kako bi trebali raspolagati bilo kojeg lijeka ne koristite.

Čuvati izvan dohvata djece.

Pravilna uporaba sinecatechins

Nemojte držati zastarjeli lijek ili lijek više nije potreban.

sinecatechins može učiniti vašu kožu više osjetljiv na sunčevu svjetlost. Ne izlažite površinu koja se tretira s sinecatechins suncu, solarij, ili štavljenje kreveta.

Izbjegavajte ima genitalni, oralno, ili analni seks, dok je lijek na vašoj koži. Provjerite jeste li oprati mast off kožu prije nego što se upusti u neku seksualnu aktivnost. Također, lijek sadrži ulja koja mogu oslabiti lateksa (gume) kondoma ili dijafragme uzrokuje ih da ne rade ispravno.

Sinecatechins neće vas čuvati od širenja genitalne bradavice na druge ljude. Razgovarajte sa svojim liječnikom o sigurnom seksu prakse.

sinecatechins nije lijek za genitalija ili analne bradavice. Možda ćete i dalje razvijati nove bradavice za vrijeme ili nakon tretmana.

sinecatechins mogli zaprljati odjeću i posteljinu.

Ne koristite kozmetiku ili bilo koje druge proizvode za njegu kože na istom području kože na koji koristite sinecatechins, osim ako nije drugačije režiji svog liječnika.

Ako vam se stanje ne popravi u roku od 16 tjedana, ili ako se pogorša, provjerite sa svojim liječnikom.

Mjere opreza tijekom korištenja sinecatechins

Mnogi pacijenti doživljavaju crvenilo, oteklina, čireve ili plikove, spaljivanjem ili svrbež nakon korištenja sinecatechins. Ako imate ozbiljnu reakciju kože, uklanjanje masti pranjem područje s blagim sapunom i vodom i obratite se liječniku odmah.

Zajedno sa svojim potrebnih učinaka, lijek može izazvati neke neželjene učinke. Iako nisu svi od tih nuspojava mogu se pojaviti, ako se ne javljaju oni svibanj trebate liječničku pomoć.

Provjerite sa svojim liječnikom ako bilo koji od sljedećih nuspojava

Ostale nuspojave koje nisu navedene mogu se javiti i kod nekih pacijenata. Ako primijetite bilo kakve druge posljedice, provjerite sa svojim liječnikom.

dostupnost Rx recept

sinecatechins nuspojave

sinecatechins aktualna

Trudnoća Kategorija C rizika se ne može isključiti

CSA Raspored N Ni pod kontrolom droga

Povijest Odobrenje povijest Kalendar droga na FDA

Kondilomate acuminata imikvimoda aktualna, Aldara, Condylox, interferon alfa-2b, Zyclara, podofiloksa aktualna, Intron A, Veregen, sinecatechins tematska

 ili se priključiti sinecatechins grupu za podršku za povezivanje s drugima koji imaju slične interese.