sindroma policističnih jajnika (PCOS) Simptomi: rane i uznapredovale simptome

Ženske Zdravlje Trendovi

Simptomi sindroma policističnih jajnika (PCOS) imaju tendenciju da se početi postupno. Hormonska promjene koje dovode do sindroma policističnih jajnika često početi u ranim tinejdžerskim godinama, nakon prve menstruacije. Simptomi mogu biti osobito uočljivo nakon debljanje.

Cynthia HansonIt je s četiri slova riječi ni jedna žena ne voli govoriti. Kako tražiti ono yo; potreba; To nije bio do Kathleen Hornstein shvatio da ona nije mogla pomaknuti nogu; da je konačno slomio i pitao za pomoć. A 34-godišnji Pilat; instruktor i mama dvoje djece, Hornstein bila trudna s blizancima, a unatoč kost; overextended i premoren, ona je jedva usporio i ponosio se o; biti u mogućnosti da obrađuju sve što je došao njezin način. Zatim, tijekom svog veleu; trimestru, dok je sjedila …

Slanje si link za download aplikacije.

Molimo pričekajte …

Menstrualni problemi. To može uključivati ​​nekoliko ili bez menstruacije ili otežano, nepravilnog krvarenja; Gubitak kose od rasta vlasišta i kose (hirzutizam) na licu, prsima, leđima, trbuhu, palcima ili nožnim prstima; Akne i masnu ski; Plodnosti problemi, kao što se ne oslobađaju jajašce (ne ovuliraju) ili ponoviti pobačaja; Inzulinska rezistencija i previše inzulina (hiperinzulinemija), što može dovesti do stvari kao što je gornji dio tijela pretilosti i koži oznake; Depresija ili promjene raspoloženja. Za više informacija, depresije ili depresije u djecu i mlade; Disanje probleme dok spava (opstruktivne apneja za vrijeme spavanja). To je povezano s gojaznosti i otpornosti na inzulin.