sermorelin (injekcija put) pravilno korištenje

Doziranje

skladištenje

Ukoliko se injicira ovaj lijek se, koristiti ga točno prema uputama liječnika. Nemojte koristiti više ili manje od toga, a ne češće nego vaš liječnik naredio upotrebu. Točna količina lijeka potrebno je pažljivo razrađen. Korištenje previše će povećati rizik od nuspojava, dok koristite premalo se ne može poboljšati stanje.

Svaki paket sermorelin sadrži pacijenta pouku list. Pročitajte ovaj list i pažljivo provjerite da li ste razumjeli

To je najbolje koristiti drugo mjesto na tijelu za svaku injekciju (na primjer, trbuha, kukova, bedara ili nadlaktice). Da bi vam pomoći zapamtiti da to učinite, vi svibanj želite voditi evidenciju o datumu i mjestu za svaku injekciju.

Doza ovog lijeka će biti drugačiji za različite pacijente. Slijedite liječničke naloge ili upute na etiketi. Sljedeće informacije uključuje samo prosječne doze ovog lijeka. Ako vaš doza je različita, nemojte ga mijenjati, osim ako vam liječnik ne kaže da to učinite.

Količina lijeka koji se uzme ovisi o snazi ​​i medicine. Isto tako, broj doza uzmete svaki dan, vrijeme dopušteno između doza i duljina vremena uzmete lijek ovise o medicinski problem za koji koristite lijek.

Čuvati u hladnjaku. Ne zamrzavati.

Čuvati izvan dohvata djece.

Nemojte držati zastarjeli lijek ili lijek više nije potreban.