rješavanje upravljati stresom problema – Pregled tema

Rješavanje problema pomaže da prevladaju složene stresnog događaja.

Pokušavajući smanjiti stres u svom životu? Ovi savjeti mogu pomoći. Pogledajte koliko možete provjeriti off u narednih 30 dana, na putu za bolji život; Postaviti prioritete. Usredotočite se na ono što je važno. Neka druge stvari idu; Prepoznati zadatke koje možete podijeliti ili delegirati, onda pitati za pomoć; Se u organizaciji. Poremećaj može napraviti stvari zbunjujuće i teško zapamtiti; Postavite kratkoročne ciljeve možete doći. Nagradite se za njihovo ostvarivanje; Recite ne – graciozno – za uzimanje na više obveza; Fokus…

Nakon toga možete pronaći strategijama suočavanja, kao što je u razgovoru s drugima o svojim osjećajima ljutnje ili depresije.

Brainstorm strane

Procijenite svoje alternative i odabrati najbolju. Kod ocjenjivanja svoja rješenja, uzeti u obzir

Zakon. Odredite korake koje je potrebno poduzeti i djelovati.

Ponašanja, kao što je potrebno tražiti drugi posao, zaraditi novac za svoju obitelj, i napraviti druge prilagodbe u svom životu; Negativne misli, kao što su “Nikada neću dobiti drugi posao, negativne osjećaje kao što su ljutnja i depresija, kako vaše tijelo reagira, kao što su umor i nesanicu.

Misleći na onoliko rješenja kao što možete, čak i ako se čini vrlo teško ostvariti; Ne kritiziraju svako rješenje; Kombinirajući rješenja.

Vjerojatnost da bude u mogućnosti da ga provesti i uspjeti; Troškovi u vrijeme i energiju; Utjecaj rješenje o drugim ljudima.