rezorcinola i sumpor (tematska ruta) pravilno korištenje

Doziranje

propustili dozu

Koristite ovaj lijek samo prema uputama. Nemojte koristiti više od toga i ne koriste češće nego što je preporučeno na naljepnici, osim ako nije drugačije režiji svog liječnika. To bi moglo povećati šanse za apsorpciju kroz kožu i šansu od trovanja resorcinolna.

Prije korištenja ovog lijeka, temeljito ispiranje tih područja i nježno osušite. Zatim nanesite malu količinu na pogođenim područjima, a širi se i na blago, ali ne trljati u.

Odmah nakon korištenja ovog lijeka, operite ruke kako biste uklonili bilo koji lijek koji bi mogao biti na njima.

Držite ovaj lijek daleko od očiju. Ako ste slučajno trebali dobiti neki u oči, isperite ih pod mlazom vode.

Doza ovog lijeka će biti drugačiji za različite pacijente. Slijedite liječničke naloge ili upute na etiketi. Sljedeće informacije uključuje samo prosječne doze ovog lijeka. Ako vaš doza je različita, nemojte ga mijenjati, osim ako vam liječnik ne kaže da to učinite.

Količina lijeka koji se uzme ovisi o snazi ​​i medicine. Isto tako, broj doza uzmete svaki dan, vrijeme dopušteno između doza i duljina vremena uzmete lijek ovise o medicinski problem za koji koristite lijek.

skladištenje

Ako propustite dozu ovog lijeka, primjenjuju se u najkraćem mogućem roku. Međutim, ako je uskoro vrijeme za sljedeću dozu, preskočite propuštenu dozu i vratite se na svoje redovno doziranje raspored.

Spremite lijek u zatvorenom spremniku na sobnoj temperaturi, dalje od izvora topline, vlage i svjetla. Čuvati od smrzavanja.

Čuvati izvan dohvata djece.

Nemojte držati zastarjeli lijek ili lijek više nije potreban.