R-Tanna tablete

Informacije za pacijente: Oprez bolesnika od pijenja alkoholnih pića ili uključenje u potencijalno opasnim aktivnostima koje zahtijevaju budnost, kao što su vožnja strojevima automobilom ili dok koristite ovaj proizvod. Bolesnici moraju biti upozoreni da ne koriste ovaj proizvod i ako su sada uzimanje inhibitora recept monoaminooksidaze (MAOI) (određene lijekove za depresiju, psihijatrijskih ili emocionalnih stanja, ili Parkinsonove bolesti), ili za 2 tjedna nakon prestanka uzimanja MAO lijek. Ako pacijenti nisu sigurni da li je recept lijek sadrži MAOI, oni bi trebali biti upućeni da se konzultirati zdravstveni djelatnik prije uzimanja takvog proizvoda.

Interakcije lijekova: MAO inhibitori mogu produljiti i pojačati antikolinergične učinke antihistaminika i ukupne učinke simpatomimetična sredstva.

Karcinogeneza, mutageneza, umanjenje plodnosti: Nema dugoročne studije na životinjama su izvedena s R-Tanna tablete.

Trudnoća: Teratogeni učinci: Trudnoća Kategorija C životinjskim studijama reprodukcije nisu provedena s R-Tanna tablete. Također nije poznato da li je R-Tanna Tablete mogu uzrokovati fetalni štete kada se daje trudnici ili mogu utjecati na reprodukciju kapaciteta. R-Tanna Tablete treba dati trudnici samo ako je očito potrebna.

Njega majke: R-Tanna Tablete se ne smije davati u starački žene.

Liječenje: Izazvati povraćanje, ako se ono nije dogodilo spontano. Mjere opreza treba poduzeti protiv težnji pogotovo u dojenčadi, djece i komatoznog pacijenta. Ako je indicirana ispiranje želuca, poželjno je izotonične ili polu-izotonična otopina soli. Stimulansi se ne smije koristiti. Ako hipotenzija je problem, vazopresomi sredstva mogu se uzeti u obzir.