r-gen 10

R-Gene 10 hipertonični (950 mOsmol / L), te sadrži 47,5 mEq kloridnih iona na 100 ml otopine. PH je podešen na 5.6 (5.0-6.5) s argininom baze ili klorovodičnom kiselinom.

Ovi rasponi su na temelju srednjih vrijednosti razina u plazmi HGH izračunatih iz podataka o nekoliko kliničkih istraživača i odražavaju svoja iskustva s raznim metodama radio analizom. Nakon stjecanja iskustva s ovom dijagnostičkom testu, svaki liječnik će utvrditi njegov / njezin vlastiti raspon za kontrolu i vršnih razina HGH.

L-arginin se normalno metabolita kod životinja i ljudi i ima nisku redoslijed toksičnosti.

Ako je inzulin hipoglikemija ispitivanje pokazuje nedostatak hipofize rezerve za HGH, test s R-Gene 10 je poželjno da potvrdi negativan odgovor. To može biti učinjeno nakon razdoblja čekanja od jednog dana. Kako pacijenti ne može odgovoriti na R-Gene 10 (arginin hidroklorid injekcije, USP) tijekom prvog ispitivanja, odgovara pacijent bi trebao biti ponovno testirani kako bi potvrdili negativan rezultat. Drugi test može se izvesti nakon razdoblja čekanja od jednog dana. Neki bolesnici koji reagiraju na R-Gene 10 ne reagiraju na inzulin i obrnuto. Stopa lažno pozitivnih odgovora za R-Gene 10 je oko 32%, a stopa lažno negativnih iznosi oko 27%.

Reakcije preosjetljivosti, uključujući i anafilaksije su izvijestili. Odgovarajuća medicinska podrška bi trebala biti dostupna u R-Gene 10 administracije. Ako se pojavi anafilaksija ili druge reakcije preosjetljivosti ozbiljna, R-Gene 10 treba prekinuti i pokrenut odgovarajući medicinski tretman.

R-Gene 10 treba uvijek primjenjuje intravenskom infuzijom, zbog podtonove.

R-Gene 10 dijagnostičkog sredstva i nije namijenjen za terapijsku primjenu.

Arginina R-Gene 10 može se metabolizirati rezultira proizvodima koji sadrže dušik za izlučivanje. Učinak akutne aminokiselinskog ili dušikov tereta na bolesnika s oštećenjem funkcije bubrega treba uzeti u obzir kada se R-Gene 10 koji će se primijeniti.

Udio klorida R gena 10 je 47.5 mEq na 100 ml otopine, a učinak infuzije tu količinu klorida u bolesnika s elektrolitskog disbalansa treba vrednovati prije poduzima test.

Treba napomenuti da su bazalni i nakon stimulacije razine hormona rasta povišene u bolesnika koji su trudni ili uzimate oralne kontraceptive.

Non-specifične nuspojave koje se sastoje od mučnina, povraćanje, glavobolja, crvenilo, utrnulost i lokalne venske iritacije su prijavili u oko 3% bolesnika.

Jedan bolesnik je imao alergijsku reakciju koja se manifestira kao konfluentnom makularna osip s crvenilo i otekline na rukama i licu. Osip se brzo smirila nakon što je infuzija bila prekinuta te su davani 50 mg difenhidramin. Jedan bolesnik je imao prividnu smanjenje broja trombocita od 150.000 do 60.000. Jedan pacijent s poviješću akrocijanozu imale pogoršanje tog stanja nakon infuzije R-Gene 10.

Parenteralne droga proizvodi treba vizualno čestica ili promjene boje prije primjene kad god rješenje i spremnik dozvole.

Dodatno, R-Gene 10 je stabilan u polipropilenskim špricama i plastičnim spremnicima od ili polivinil klorid (PVC) ili etilen vinil acetat (EVA).

Vremenu skladištenja nakon penetracije ne više od 4 sata, uključujući vrijeme infuzije je na sobnoj temperaturi i 24 sata na temperaturi hladi (2-8 ° C).

Zdravstvenog radnika davanja doze treba provjeriti točnost doze prije primjene.

Koristite samo ako je otopina bistra. Odbaci neiskorišteni proizvod droge.

Bez konzervansa: Bacite sve neiskorišteni dio.

NDC 0009-0436-01

Izlaganje farmaceutskih proizvoda za zagrijavanje treba svesti na minimum. Izbjegavajte pretjeranu vrućinu. Preporučuje se da se proizvod može čuvati na sobnoj temperaturi (25 ° C); Međutim, kratko izlaganje do 40 ° C ne utječe negativno na proizvod. Ne smije se koristiti otopine koja je zamrznuta.

LAB-0020 – 9,0; siječnja 2013

300 ml; Jedan odraslih Doza kontejnera.

samo Rx

R-Gene ® 10; (Arginin hidroklorid injekcija USP)

30 g / 300 ml; (0,1 g / ml)

Za intravenoznu upotrebu

Distribuira; Pharmacia & Upjohn Co, Podjela Pfizer Inc, NY, NY 10017

Pfizer