r-epoha

Ova stranica sadrži kratke informacije o kombinaciji lijekova pod nazivom R-epohe. Lijekovi u kombinaciji navedeni su i linkovi na pojedine sažetaka droge su uključeni.

Kemoterapija se često daje kao kombinacija lijekova. Kombinacije obično rade bolje od pojedinih lijekova, jer različiti lijekovi ubijaju stanice raka na različite načine.

Svaki od droge u ovoj kombinaciji je odobren od strane Food and Drug Administration (FDA) za liječenje raka ili uvjete koji se odnose na rak.

R-EPOCH se koristi za liječenje

Ova kombinacija se također mogu koristiti sa drugim lijekovima ili liječenja ili za liječenje drugih vrsta raka. To se proučava za liječenje Hodgkin limfom B-stanica, akutnu leukemiju.

Definicija iz Drug Rječnik – Detaljna znanstvena definicija i druga imena za ovaj lijek.

Studija Pronalazi niskog intenziteta terapija za Burkittov limfom je vrlo učinkovit

Pokus pokazuje obećavajuće rezultate u liječenju limfoma kod mladih ljudi

Važno: Informacije o lijekovima na ovoj stranici je značilo da se obrazovne. To nije zamjena za liječnički savjet. Podaci se ne mogu pokriti sve moguće svrhe, akcije, interakcije ili nuspojave ovog lijeka, ili mjere opreza koje treba poduzeti, dok ga koristite. Molimo pogledajte svoj zdravstvenog radnika za više informacija o specifičnoj zdravstvenom stanju i korištenju ovog lijeka.