predijabetes uzroka

Dijabetes trendovi

Prediabetes događa kada vaše tijelo nije u stanju zadržati šećer (glukoza) na normalnoj razini u krvi. Razina šećera u krvi viša od normalne, ali to nije dovoljno visoko da se dijabetes.

Ako je vaše dijete je nedavno s dijabetesom tipa 1 dijagnozom, vaša obitelj će imati krivulju učenja, kao što se naviknete na pravilnu njegu i novi rutinu; Vaši životi će se promijeniti, ali s vremenom ćete dobiti više sviđa ova “nova normalno, kao što napraviti prilagodbe, možete uzeti u udobnosti znajući ovu autoimunu bolest ne mora ograničiti svoje dijete.” Djeca s dijabetesom mogu sve druga djeca mogu učiniti “, kaže Andrea Petersen Hulke od Juvenile Diabetes Research Foundation.

Nakupljanje šećera u krvi uzrokuje predijabetesa. Ako je razina šećera u krvi ostaje previsoka predugo, predijabetes može pretvoriti u dijabetesom tipa 2.

Ljudi koji su pretili, nisu fizički aktivne, a imaju obiteljsku povijest dijabetesa su više vjerojatno da će dobiti predijabetesa. Žene koje su imale gestacijski dijabetes su također više vjerojatno da će dobiti predijabetesa.