plazma stanica neoplazme (uključujući i multiplog mijeloma) liječenje (pdqâ®): tretman [] -refractory multipli mijeloma

Postoje dvije glavne vrste pacijenata vatrostalnih mijeloma

importan; Moguće je da je glavni naslov izvješća Primarni želudac limfomi nije ime koje ste očekivali. Provjerite sinonime uvrštenje pronaći alternativno ime (e) i poremećaj podjele (e) na koju se ovaj izvještaj.

Stopa rasta mijeloma, mjereno po monoklonskih (ili mijeloma) Vrijeme protein-udvostručenje, za pacijente koji reagiraju na njihove početne terapije progresivno raste sa svakim sljedećim recidiva, i otpust trajanja postaju sve kraći i kraći. Marrow funkcija postaje sve više ugrožena kao bolesnici razviju pancitopeniju i unesite vatrostalne faze izrade; povremeno, stanice mijeloma dediferenciraju i ekstramedularni plazmacitome razvijati. Su stanice mijeloma i dalje može biti osjetljiv na kemoterapiju, ali je brzina ponovni rast tijekom ponovne pojave tako jako da progresivno poboljšanje nije uočeno.

Trenutni Clinical Trials

Provjerite za američke kliničkim ispitivanjima s popisa za raka klinička ispitivanja koja su sada prihvaćaju bolesnika s vatrostalne multiplog mijeloma. Popis kliničkih ispitivanja može se dodatno suziti prema lokaciji, droga, intervencije i drugim kriterijima.

Opće informacije o kliničkim ispitivanjima je dostupna i na web-mjestu.

Reference

Ova informacija se proizvodi i osigurava Nationa; aj; Institut (). Informacije u ovoj temi mogu se promijenila otkad je napisano. Za najnovije informacije, obratite se Nationa; aj; Zavod putem web stranica Internet na http: /; cancer.gov ili nazovite 1-800-4 raka.

 Javni Podaci iz Nacionalnog instituta za rak