piri-500

Terapijski Klasa: Nutritive Agent

Koristi za piri-500

Farmakološka Klasa: Vitamin B (razred)

Neke bolesti može povećati potrebu za piridoksin. To uključuje

Osim toga, djeca primaju neutvrđena formule kao što je isparila mlijeko možda trebati dodatne piridoksin.

Povećana potreba za piridoksin treba biti određena svojim liječnikom.

Nedostatak piridoksina može dovesti do anemije (slaba krvi), oštećenja živaca, napadaji, kožnih problema, i čireve u ustima. Vaš liječnik može liječiti ove probleme propisivanjem piridoksin za vas.

Tvrdnje da je piridoksin je djelotvorna za liječenje akni i drugih kožnih problema, intoksikacija alkoholom, astme, hemeroida, bubrežnih kamenaca, psihičkih problema, migrene, jutarnje mučnine i menstrualne probleme, ili da stimulira apetit i proizvodnja mlijeka nije dokazana.

Može injektirati piridoksin je dano od strane ili pod nadzorom zdravstvenog profesionalca. Ostali oblici piridoksina su dostupni bez recepta.

Važnost Dijeta

Za dobro zdravlje, važno je da jedete uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Pažljivo slijedite bilo koji program prehrane vaš zdravstveni djelatnik može preporučiti. Za svoje specifične prehrambene vitamina i / ili minerala potrebe, upitajte svog zdravstvenog radnika za popis odgovarajućih namirnica. Ako mislite da ste ne uzimajući dovoljno vitamina i / ili minerala u prehrani, možete odabrati da se dodatak prehrani.

Piridoksin se naći u raznim hrane, uključujući meso, banane, lima grah, žumanjke, kikiriki, i cijelog zrna žitarica. Piridoksin nije izgubljen iz hrane tijekom običnog kuhanja, iako su neki drugi oblici vitamina B6 su.

Vitamini sama neće uzeti mjesto dobra dijeta i neće dati energiju. Vaše tijelo također treba i druge tvari koje se nalaze u hrani kao što su proteini, minerali, ugljikohidrati i masti. sami vitamini često ne mogu raditi bez prisutnosti drugih namirnica.

Dnevna količina piridoksina potrebna definira na nekoliko različitih načina.

Normalne dnevne preporučene intakes za piridoksin općenito definirani su kako slijedi

Ako uzimate ovaj dodatak prehrani bez recepta, pažljivo pročitajte i slijedite mjere opreza na naljepnici. Za ovog dodatka, sljedeće treba uzeti u obzir

Obavijestite svog liječnika ako ste ikada imali bilo kakve neobične ili alergijsku reakciju na ove lijekove ili bilo kojim drugim lijekovima. Isto tako obavijestite svog zdravstvenog radnika ako imate bilo koje druge vrste alergija, kao što je na hranu, boje, konzervansi, ili životinja. Za bezreceptnih proizvoda, pažljivo pročitajte etiketu ili uputstvo sastojaka.

Problemi u djece nisu zabilježeni su kod uzimanja normalne dnevne preporučene količine.

Problemi u starijih odraslih nisu zabilježene s unosom normalne dnevne preporučene količine.

Istraživanja kod žena ukazuju na to da je ovaj lijek predstavlja minimalan rizik za dijete ako se koristi tijekom dojenja.

Iako određeni lijekovi ne smiju se koristiti zajedno na sve, u drugim slučajevima dvije različite lijekovi mogu se koristiti zajedno, čak i ako se interakcija može dogoditi. U tim slučajevima, vaš liječnik svibanj želite promijeniti dozu ili mogu biti potrebne druge mjere opreza. Kada ste primili ovu dodatak prehrani, posebno je važno da svom liječniku znati ako uzimate bilo koji od lijekova navedenih u nastavku. Slijedeće interakcije su odabrani na temelju njihovog potencijalnog značaja i nisu nužno all-inclusive.

Koristeći ovaj dodatak prehrani s bilo kojom od sljedećih lijekova obično se ne preporuča, ali može biti potrebna u nekim slučajevima. Ako su oba lijekove propisane zajedno, vaš liječnik može promijeniti dozu ili koliko često koristite jednu ili obje od lijekova.

Određeni lijekovi ne smiju se koristiti na ili oko vremena jesti hranu ili jesti određene vrste hrane, jer može doći do interakcije. Korištenje alkohola ili duhana s određenim lijekovima može uzrokovati interakcije da se dogodi. Slijedeće interakcije su odabrani na temelju njihovog potencijalnog značaja i nisu nužno all-inclusive.

Ovaj odjeljak sadrži informacije o pravilnom korištenju niza proizvoda koji sadrže piridoksin. To ne može biti specifični za piri-500. Molimo pročitajte pažljivo.

Doza ovog lijeka će biti drugačiji za različite pacijente. Slijedite liječničke naloge ili upute na etiketi. Sljedeće informacije uključuje samo prosječne doze ovog lijeka. Ako vaš doza je različita, nemojte ga mijenjati, osim ako vam liječnik ne kaže da to učinite.

Količina lijeka koji se uzme ovisi o snazi ​​i medicine. Isto tako, broj doza uzmete svaki dan, vrijeme dopušteno između doza i duljina vremena uzmete lijek ovise o medicinski problem za koji koristite lijek.

Kako koristiti oblik s produljenim oslobađanjem kapsule ovog dodatak prehrani

Kako koristiti oblik s produljenim oslobađanjem tableta ovog dodatak prehrani

Prije uporabe piri-500

Ako propustite dozu ovog lijeka, preskočite propuštenu dozu i vratite se na svoje redovno doziranje raspored. Ne dvostruko dozu.

Spremite lijek u zatvorenom spremniku na sobnoj temperaturi, dalje od izvora topline, vlage i svjetla. Čuvati od smrzavanja.

Čuvati izvan dohvata djece.

Nemojte držati zastarjeli lijek ili lijek više nije potreban.

Zajedno sa svojim potrebnih učinaka, lijek može izazvati neke neželjene učinke. Iako nisu svi od tih nuspojava mogu se pojaviti, ako se ne javljaju oni svibanj trebate liječničku pomoć.

Provjerite sa svojim liječnikom što je prije moguće, ako bilo koji od sljedećih nuspojava

Ostale nuspojave koje nisu navedene mogu se javiti i kod nekih pacijenata. Ako primijetite bilo kakve druge posljedice, provjerite sa svojim liječnikom.

Pravilna uporaba piridoksina

Dostupnost Rx / OTC Rx i / ili OTC

Trudnoća Kategorija C rizika se ne može isključiti

CSA Raspored N Ni pod kontrolom droga

Povijest Odobrenje povijest Kalendar droga na FDA

Mučnina / povraćanje prometazin, lorazepam, hidroksizin, Ativan, ondansetron, Zofran

Napadaji diazepam, valium, topamax, Keppru, topiramat, levetiracetam

Piri-500 nuspojave

piridoksina

Anemija imenima PROCRIT, Revlimid, EPOGEN, piridoksin, vitamin B6, epoetin alfa

Dodatka multivitamina, riblje ulje, biotina, Lovaza, CoQ10