napadi panike i panični poremećaj-lijekove

Lijekovi za panični poremećaj se koriste za kontrolu simptoma napada panike, smanjiti njihov broj i težinu, te smanjiti tjeskobu i strah povezan s posjedovanjem još jedan napad.

To nije neobično brinuti ponekad. No, kada se strahovi vas iz uzimajući u svijet, i izbjegavajte mjesta, jer mislite da ćete se osjećati zarobljeno i ne biti u mogućnosti da biste dobili pomoć, možete imati Agorafobija; S agorafobijom, možda brinuti kada ste I; Javni prijevoz (autobusi, vlakovi, brodovi, odnosno zrakoplovi, veliki, otvoreni prostori (parkirališta, mostovi, zatvorenog u prostorima (trgovine, kina, gužve ili stoji u lin, biti izvan svoje matične Alon, vi svibanj biti spremni .. ,

Neki lijekovi koji se koriste za liječenje napadaji panike trebaju biti nastavljen za godinu dana ili duže, a zatim se može smanjiti postupno tijekom nekoliko tjedana. Ako imate napade panike opet dok lijekovi se zaustavi, lijekovi mogu biti nastavljen za najmanje nekoliko mjeseci i više. Neki ljudi mogu ostati u bolnici na lijekovima za dugo vremena zadržati simptome pod kontrolom.

Uzimanje lijekova za paničnog poremećaja tijekom trudnoće može povećati rizik od rođenja grešaka. Ako ste trudni ili razmišljate o postane trudna, razgovarajte sa svojim liječnikom. Možda ćete morati uzimati lijekove ako je vaš panični poremećaj je žestoko. Vaš liječnik može pomoći vagati rizike liječenja u odnosu na rizik od štetnog trudnoće.

Lijekovi koji se koriste najčešće za liječenje napadaji panike su

Lijekovi se ponekad koristi za liječenje paničnog poremećaja uključuju

novo na e-mail seriju na dijagnosticiranje, liječenje, a živi s poremećaja prehrane

Selektivni inhibitori ponovne pohrane serotonina (SSRI), kao što je Paxil, Zoloft Prozac, ili; Benzodiazepini, poput Ativan, Valium, Xanax ili.

Antidepresivi s mješovitim neurotransmiter efektima, kao što su Effexor; Tricikličke antidepresive (TCA), kao što Anafranil, Norpramin, ili Tofranil; inhibitore monoamin oksidaze (MAOI), kao što je Marplan, Nardil, Parnat ili.