isto pozadina

Prirodni Standard® Pacijent monografija, Copyright © 2016 (). Sva prava pridržana. Komercijalna distribucija zabranjena. Ova monografija namijenjena je isključivo u informativne svrhe i ne smije se tumačiti kao specifičan medicinski savjet. Te bi trebao konzultirati s kvalificiranim liječnikom prije donošenja odluke o terapijama i / ili zdravstvene uvjete.

SAMe se u tijelu iz reakcije između metionina, koji je bitan amino kiselina i adenozin trifosfat, molekula koja nosi energiju. Isto je uključena u mnoge različite reakcije u tijelu.

Isto se koristi za liječenje psihijatrijskih bolesti, neplodnost, problema s jetrom, predmenstrualni poremećaj, i koštano-mišićnih uvjetima.

Isto se široko proučavan za osteoartritis i depresije. Postoje dokazi da je isti može pomoći smanjiti bol kod osteoartritisa.

Neki dokazi dostupan za uporabu SAMe za depresiju, fibromialgije, i problemi žučnih toka za vrijeme trudnoće. Isto je studirao za svoje potencijalne učinke protuupalni i bol-olakšavanja. Ipak, kvalitetniji studije su potrebne prije nego što se zaključci mogu biti.

Ovaj dokaz se temelji Monografija je pripremljen od prirodnih Standardna Research Collaboration