gušterače neuroendokrini tumori (otočića tumora stanica) liječenje (pdqто): Obrada [] -insulinoma

Ljekovito kirurška ekscizija, otvorenom laparotomija ili laparoskopija, je liječenje izbora kada je to moguće. Otvorena kirurški pristup se koristi ako je tumor se sumnja da se maligni, jer en bloc Limfadenektomija se izvodi od malignih tumora, bez udaljenih metastaza. Intraoperacijsko ultrazvuk pomaže lokalizacije tumora mjeri i odnos prema ostalim anatomskim strukturama. [1]

Rak gušterače često ide neotkriven sve dok se to napredni i teško liječiti. U velikoj većini slučajeva, simptomi se samo razviti nakon karcinoma gušterače je narasla i počela širiti; Budući da više od 95% od raka gušterače je tip adenokarcinom ćemo opisati te simptome prvi, a zatim simptomi rijetkih oblika raka gušterače.

Bolesnici s jetre dominantne bolesti i znatan simptoma uzrokovanih tumora bulk ili sindroma hormon otpuštanjem može imati koristi od postupaka koji smanjuju jetreni arterijskog krvnog protoka do metastaza (jetreni arterija sa emboliziranjem ili chemoembolization). [6, 8, 9, 10, 11, 12] Takovo liječenje se također može kombinirati s sistemske kemoterapije u odabranih pacijenata.

Trenutni Clinical Trials

Provjerite za američke kliničkim ispitivanjima s popisa za raka klinička ispitivanja koja su sada prihvaćaju bolesnika s inzulinom. Popis kliničkih ispitivanja može se dodatno suziti prema lokaciji, droga, intervencije i drugim kriterijima.

Opće informacije o kliničkim ispitivanjima je dostupna i na web-mjestu.

Reference

Ova informacija se proizvodi i osigurava Nationa; aj; Institut (). Informacije u ovoj temi mogu se promijenila otkad je napisano. Za najnovije informacije, obratite se Nationa; aj; Zavod putem web stranica Internet na http: /; cancer.gov ili nazovite 1-800-4 raka.

 Javni Podaci iz Nacionalnog instituta za rak