bol upravljanje: podrška i resursi

Bolovi Trendovi za upravljanje

Kronična bol je složen, i nema lakih odgovora. Dobiti potporu koja vam je potrebna – od medicinskih stručnjaka i od drugih koji, poput vas, koji hodaju tim putem.

Koristite ovaj direktorij pronaći detaljne popise liječnika u vašem području.

Ovaj popis sredstava pomoći će vama i vašoj obitelji kako bi dobili pomoć s kroničnom boli. Kliknite ovdje kako bi saznali više

Ova agencija educira javnost (uključujući obitelji) o boli – tako da su oni u kroničnih bolova mogu živjeti više u potpunosti. Kliknite ovdje kako bi saznali više na njihovim web stranicama.

Ova grupa je posvećena tome da svi bolovima dobiti adekvatnu terapiju za svoje boli. Kliknite ovdje kako bi saznali više na njihovim web stranicama.

Ovaj temelj nudi online obrazovne i podrške u zajednici za osobe u boli, njihovih obitelji i liječnika. Kliknite ovdje kako bi dobili na svoje web stranice.

Za ljude koji pate od oblika artritisa, ova web stranica je veliki resurs. Kliknite ovdje da posjetite.

Glavoboljom i glavobolja liječnici koristiti kao temelj web stranice kao resursa. Kliknite ovdje da biste dobili glavobolju pomoć.

Ova agencija je posvećen podizanju svijesti o dijabetičke neuropatije i pronalazi svoj lijek. Kliknite ovdje za web stranice.

Ove organizacije su posvećene boli – educirati liječnike, podršku istraživanju i pomaže pacijentima stručnjaka bol. Kliknite ovdje.

Za istraživanje specifičnih problema bolova, provjeriti ovaj vladin izvor. Link vas vodi na web stranicama NIH.